TAG Heuer prihvatio plaćanje putem Shiba i Dogea!

May 23, 2022

Luksuzni proizvođač satova TAG Heuer je prihvatio plaćanje Shiba Inom i Dogecoinom, te još i deset drugih kriptovaluta.

Izvor: https://www.tagheuer.com/

  • TAG Heuer prihvatio je kriptovalute kao sredstvo za kupvanje svojih proizvoda
  • Ovo je još jedan luksuzni brand koji je prihvatio kriptovalute kao legitimni oblik plaćanja

Švicarski proizvođač luksuznih satova, TAG Heuer, koji iza sebe ima tradiciju dugu 162. godine, od sada prihvaća SHIB coin i DOGE coin, uz preostalih deset kriptovaluta kao sredstvo plaćanja na svojim američkim web stranicama.

Ova švicarska firma, osnovana je davne 1860. godine, od strane Edouarda Heuera u St-Imieru u Švicarskoj. Osim proiozvodnje i prodaje satova, nude također i proizvode poput naočala, mobilnih uređaja i modnih dodataka. Riječ TAG dolazi u biti od skraćenice, odnosno inicijala “Techniques d’Avant Garde”.

TAG Heuer prihvaća kriptovalute zahvaljujući suradnji sa kripto posrednikom BitPayom, koji su nedavno objavili i ovaj tweet:

Izvor: Twitter

BitPay je korporacija sa sjedištem u Atlanti, Georgiji. Osnovani su u petom mjesecu 2011. godine od strane Tony Gallippia i Stephena Paira.
Glavni cilj im je učiniti jednostavnim prihvaćanje kripto transakcija i kupovanjem sa kriptovalutama.
Trenutno se smatraju najvećom korporacijom za procesuiranje Bitcoin transakcija u svijetu. Operiraju na šest kontinenata.
Ostalih deset kriptovaluta kojima se mogu plaćati putem BitPaya su: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Wrapped Bitcoin (WBTC), i pet stable coina (BUSD, DAI, GUSD, USDP, and USDC).

Izvor: Cryptoglobe

Slične vijesti: SHOPIFY PRIHVAĆA KRIPTOVALUTE OD OVOG MJESECA!