Terra Luna vodeća prema trendu trgovanja!

Jul 18, 2022

Dok se tržište kriptovaluta okreće prema pozitivnijoj atmosferi, te se odmičemo pesimizmu i povratku od $1 tillion, altcoini prave najveći rast. Ovdje prednjače dva coina koja su predvodila nedavni veliki pad tržišta. Riječ je o Terra (LUNA), poznatija i kao Terra 2.0., te Terra Classic (LUNC). Obje kriptovalute privlače veliki broj kripto trgovaca koji čekaju velike skokove ovih potonulih valuta.

Izvor: https://finbold.com/

  • Terra (LUNA) vodeća je kriptovaluta prema broju pretraživanja na CoinMarketCap stranici
  • Na trećem mjestu se nalazi Terra Classic (LUNC)

Prema statističkim pokazateljima Terra LUNA je označena prema CoinMarketCapu kao token sa najviše pretraživanja na ovoj platformi od svih kriptovaluta na današnji dan (18.7.2022. godine), dok je LUNC rangirana kao treća na ljestvici.

Izvor: CoinMarketCap, prikaz tri vodeće kriptovalute prema broju pretraživanja na današnji dan

Na ovoj ljestvici upada i Polygon (MATIC), koji je druga najviše pretraživana kriptovaluta, koja se nastavlja širiti na Web3 infrastrukturu putem novog projekta sa Walt Disneyem nakon što su odabrani za sudjelovanje u Disneyevom Accelerator programu.

Ulagačai i dalje imaju osjećaj da LUNA i Terra Classic imaju šanse za povratak unatoč pokazanom interesu za obje kriptovalute. Ipak, činjenica je da Terra ekosistem ima problem sa algoritmom znajući da više ne prati američki dolar kao stablecoin.

Nemojmo zaboraviti da je prilikom izlaska na tržište LUNA 2.0. imala veliki skok sa cijenom u prvih par sati. Iako je tržište kriptovaluta krenulo prema dolje, LUNC je ispratio taj momentum. Pad LUNE je i dalje debata oko regulacija, koji su razultirali da par svjetskih vlada implementira police o regulaciji. Prvi “Digital Assets Commitee” je ustanovljen u Južnoj Koreji i biti će mu zadatak ustanovljavanja legislative oko kripto sektora i vezanih operacija.

Izvor: Finbold

Ostale vijesti: PORAST ETHEREUM WHALE ADRESA!