USDT je sada dostupan i na Polkadot mreži!

Sep 25, 2022

Pokretanje Tether tokena (USDT) na Polkadotu, decentraliziranom blockchainu otvorenog koda, nedavno je najavio Tether Operations Limited. Tether je tvrtka koja upravlja mrežom tether, koja pokreće najvrjedniji stablecoin prema tržišnoj procjeni.

Izvor: Coingape

  • Najveći stablecoin prema tržišnoj kapitalizaciji je dostupan putem Polkadot mreže
  • Prateći nadogradnje ostalih mreža, Polkadot je napravio kvalitetan potez

Za multichain budućnost, Polkadot je full-stack Web3 okruženje. Unakrsni registar i međulančani izračuni mogući su u ovom stvarnom višelančanom aplikacijskom sustavu.

Kroz Polkadot Relay Chain, Polkadot omogućuje zasebnim lancima blokova da razmijenjuju podatke i vrše interakcije na siguran i pouzdan način, pojednostavljujući razvoj decentraliziranih aplikacija, usluga i organizacija.

Izvor: Twitter

Tether, najveći stabilcoin na tržištu, nastavlja širiti svoj otisak u decentraliziranim okruženjima uključujući se u okruženje Polkadot.

Smanjit će sve moguće negativne posljedice izazvane volatilnošću tržišta i ponuditi će se stabilna valuta za ulazak i izlazak iz sustava.

Prema Paolu Ardoinu, tehničkom direktoru Tethera, Tether je sretan što može predstaviti USDT na Polkadotu jer daje laku dostupnost najpouzdanijem i najlikvidnijem stabilcoinu u ekosustavu virtualnih tokena. Pohvalio je Polkadot, dodavši da je tvrtka ove godine na putu širenja i rasta, te da misle da bi akvizicija Tethera bila presudna za osiguranje njezinog uspjeha.

Bio je to značajan trenutak za Tether kada su Tether(USDT) tokeni dodani u Polygon ekosustav u petom mjesecu budući da je više od 8000 timova koji koriste Polygon dao novu alternativu stablecoinu. Stvarni je plan bio da će Tether biti ključan u održavanju Polygonovog DeFi ekosustava.

Polygon je ‘layer two’ rješenje za skaliranje koje radi na Ethereum blockchainu, omogućujući brze transakcije i minimalne troškove. Prema podacima Alchemyja, više od 19.000 decentraliziranih aplikacija (dApps) već je aktivno na njegovoj platformi, što je rast od 500% u odnosu na 3000 dApps predstavljenih u desetom mjesecu.

Tvrtka tvrdi da je njezin PoS obradio više od 1,6 milijardi transakcija, osigurao više od 142 milijuna specifičnih korisničkih adresa i više od 5 milijardi dolara imovine.

Izvor: Crypto.news

Ostale vijesti: MICROSTRATEGY DODAO 301 BITCOIN!