VeChain se može koristiti kao sredstvo plaćanja u 2 milijuna trgovina!

Apr 30, 2022

VeChain je objavio da se njegovi VET tokeni mogu koristiti kao platno sredstvo u više od 2 milijuna trgovina.

Izvor: investing.com

  • Novosti u vezi razvoja i adopcije VET tokena
  • Sklopljeno partnerstvo sa Alchemy Pay
  • VET tokeni se mogu koristiti za plaćanje u više od 2 milijuna trgovina diljem svijeta

VeChain je imao serijal objava o razvoju i adopciji svojih VET tokena. Objavili su novu suradnju i partnerstvo sa Alchemy Pay – uslugom kripto plaćanja. Na taj način će se omogućiti korisnicima da izvršavaju platne naloge sa VET tokenom u više od 2 milijuna trgovina u više od 70 različitih država u svijetu.

Izvor: Twitter

Ova vijest je došla kao pozadina objave najveće kripto mjenjačnice Binance. Točnije, preneseno je da je VET podržano sredstvo na drugoj verziji Binance Smart Chain Bridge-a. Ostali tokeni koji su podržani na Binance Bridge 2.0. uključuju Sandbox (SAND), ApeCoin (APE), JasmyCoin (JASMY), Decentraland (MANA), ConsitiutionDAO (PEOPLE), MovieBlock (MBL), LooksRare (LOOKS) i Dogelon Mars (ELON).

Temeljem izjave tima sa ove mjenjačnice, Binance Bridge 2.0. uvodi novi način povezivanja tokena sa Ethereuma na BNB Smart Chain kao Btokens.

Generalno, VeChain je za vrijeme pisanja ovog članka rangiran 37. prema Coinmarketcapu. Imaju marketnu kapitalizaciju od 3.14 milijardi američkih dolara, te su na cijeni od 0,0488 američkih dolara. Trenutno možemo primjetiti ipak značajan pad cijene VET-a, ali ove dobre vijesti sigurno su vjetar u leđa kako timu VeChain-a, tako i investitorima.

Izvor: Cointelegraph

Slične vijesti: BLACKROCK JE KREIRAO BLOCKCHAIN ETF!