Web 3.0. je zabilježio gubitke od 718,000,000$!

Jul 17, 2022

U drugom kvartalu ove godine, Web je zabilježio gubitak od ogromnih 718,000,000$ prema navodima Blockchain Security Firm.

Izvor: Dailyhodl.com

  • Web 3.0. tehnologija je u drugom kvartalu ove godine preživjela velike gubitke
  • Provjerite o kojem iznosu je točno riječ, te gdje su ti novci zapravo otišli

Novi podaci od strane blockchain korporacije za sigurnost je otkrila da je Web 3.0. sektor pretrpio milijune dolara štete u drugom kvartalu ove kalendarske godine. Prema novom izvješću od strane Beosina, Web 3.0 je preživio 48 velikih cyber napada u drugom kvartalu ove godine sa ukupnim gubitcima u iznosu od 718 milijuna američkih dolara.

Dolazimo do informacija da je Web 3.0. pao u crveno za 40%, sa nekadašnjih 1,2 milijarde američkih dolara, ali ipak u plusu s obzirom na gubitke koje su ostvarili u prvom kvartalu 2021. godine.

Prema Beosinu, tri najveća gubitka dolaze od strane sektora koji su bili posebna meta, a povezani su sa decentraliziranim financijama (DeFi) i sa Ethereumom (ETH).

Ova cyber korporacija za zaštitu podataka i informacija, zabilježila je da je većina sredstava koji su pokradeni bili zapravo prebačeni na Tornado.cash, kripto mjenjačnicu sa mješovitom oblikom usluga.

Izvor: Dailyhodl

Slične vijesti: TRŽIŠTE KRIPTOVALUTA U PORASTU ZA 8%!