XRP prestigao ADU i zauzeo 6. mjesto!

Aug 04, 2022

U subotu, 30.7.2022. godine, digitalna kriptovaluta XRP je ostvarila jedan od najvećih dnevnih porasta u cijeni, te je zahvaljujući tom rastu prestigla ADU na šestom mjestu prema tržišnoj kapitalizaciji.

Izvor: https://ripplecoinnews.com/

  • XRP preuzeo poziciju ispred Cardana (ADA)
  • I dalje se vodi velika bitka ove dvije kriptovalute

Prema podacima sa TradingView stranice, na kripto mjenjačnici Bitstamp, 30.7.2022. godine XRP je dostigao cijenu od 0,40954$ što je ujedno i najveća cijena od 7.6.2022. godine. Trenutno XRP se nalazi pri cijeni od 0,40357$, što predstavlja rast od 11,16% u proteklih 24 sata.

Izvor: Twitter

U četvrtak 28.7., Ripple je objavio svoje izvješće za drugi kvartal ove godine. Putem ovih izvješća Ripple dostavlja uvid u kvartalne prodaje XRP-a, objave, komentare i razvoj projekta u odnosu na prethodni kvartal i na taj način omoguće transparentnost svim ulagačima i pratiteljima.

Shodno tome, za drugi kvartal 2022. godine, Ripple je imao za reći slijedeće:

“Posljednji kvartal, ukupna prodaja XRP-a od strane Ripplea, odnosno neto kupovina je iznosila 408 milijuna američkih dolara što je povećanje naspram 273 milijuna američkih dolara od prethodnog kvartala.”

Ripple

Za raziliku od Cardana koji zadnjih tjedana je dosta “miran” sa svojom cijenom, te ne ostvaruje trend rasta kao što su već ostvarili Ethereum ili Matic. To je i još jedan razlog zašto je Ripple preuzeo mjesto ispred Cardana prema tržišnoj kapitalizaciji.

Izvor: Cryptoglobe

Ostale vijesti: KUPOVINA BITCOINA PREMA OVOME JE ODLIČNA IDEJA!